Кондитерські Кільця для Випічки та складання Торта 3 шт./наб Ø 20, Ø15, Ø10
- В наявності
- Тільки оптом
- Код: 10925S
171 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн
Товар перед відправленням вручну весь перевіряється і страхується на повну вартість!
Цілісність товару необхідно перевіряти безпосередньо у відділенні пошти!
Опис
Кондитерські Кільця для Випічки та складання Торта 3 шт./наб Ø 20, Ø15, Ø10
Великий, красивий і дуже апетитний торт здатний своєю наявністю прикрасити будь-яку урочистість. Створити його — це велика майстерність, яка вимагає від кондитера мати пристойний досвід і бажання вкладати душу. Смачний десерт — це результат зусиль і вибору якісних продуктів, а його привабливий зовнішній вигляд істотно досягається завдяки фантазії та вмілому використанню різного інвентарю, який входить до кондитерський набір.
Кондитерське кільце (бандаж) діаметрами 10 см, 15 см і 20 см — це універсальний інструмент кондитера для випікання та збирання тортів, мусових десертів, відкритих пирогів і тартів.
Як користуватися кондитерськими кільцями
Перший варіант використання кілець — випікання в них бісквітів. Для цього форму необхідно поставити на аркуш фольги та щільно обернути нею кільце із зовнішнього боку. Після цього обернуте фольгою кільце встановлюється на деко, заповнюється тістом і випікається.
Другий спосіб використання кондитерських кілець — вирізнення вже готового бісквіта. У цьому разі бісквіт випікається на листі та після остигання вирізається за допомогою кільця. Цей варіант добрий тим, що дає змогу отримати максимально рівні та однакові коржі без підпечених боків, що спрощує подальше складання торта та покриття його кремом.
Третій спосіб роботи з кільцями — збирання в них мусових десертів. Найчастіше він використовується для тих десертів, для яких не передбачено покриття глазем або велюром. Під час складання мусового торта в кільці його стінки зсередини необхідно прокласти кондитерською ацетатною бордюрною стрічкою, яка полегшує виїмку готового десерту та дає змогу досягти ідеальної гладкості боків. Приготування мусового десерту в кільці зазвичай починають із нижнього бісквітного шару, вирізаного точно під периметр кільця, на який укладаються всі наступні шари. Для найкращого результату рекомендовано встановити кільце на рівну поверхню, застінну силіконовим килимком: це забезпечить найщільніше прилягання.
Четвертий спосіб — це випікання відкритих пирогів, тартів, тарталеток. Для цього добре підходять кільця невеликої висоти — від 2,5 до 4-5 см. У цьому разі кільце встановлюється на пекарський папір або силіконовий килимок. Всередину на дно та за діаметром бортиків викладається тісто, надлишки якого зрізаються ножем прямо по краю кондитерського кільця. Це дає змогу отримати основу для тарту з ідеальними рівними бортиками.
Характеристики:
- велика форма — 20 х 4,5 см;
- середня форма — 15 х 4,5 см;
- маленька форма - 10 х 4,5 см;
- матеріал: нержавіюча сталь
Комплектація:
- кільця для випікання та складання торта 3 шт./набір
- паковання-коробка
* Колірний відтінок товару може відрізнятися від представленого на фотографії та вибирається випадковим чином, зокрема це залежить від параметрів монітора вашого комп'ютера!
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення!
Основні | |
---|---|
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: 171 ₴